POSEBNE PRODAVNICE

ZA POSEBNE ZGRADE I LOKACIJE

Misliti izvan uobičajenih okvira

Individualna rešenja

Izgradnja naše mreže prodavnica nam je pokazala, da su za posebne lokacije potrebna individualna rešenja. Mi ne definišemo samo standarde, nego razmišljamo dalje - sa individualnim konceptima planiranja i arhitektonskim rešenjima koja čuvaju identitet jedinstvene lokacije i postojeće strukture zgrada. Svojim konceptima doprinosimo održavanju i razvoju atraktivnosti gradova.

Prodavnica za posebne zgrade

Mogućnosti integracije

Reagujemo individualno na postojeća arhitektonska rešenja - bilo da se radi o železničkoj stanici, istorijskoj zgradi ili stadionu – naše prodavnice uklapamo u postojeći koncept i prilagođavamo zgrade široj slici kako bismo stvorili pravu dodatnu vrednosti. Na pitanja specifična za lokaciju dajemo konkretne odgovore i brinemo se o tome da naši potrošači kao i obično uživaju u kupovini.

 • Vredno očuvanja

  Novi impulsi

  Očuvanje istorijskih zgrada daje na vrednosti slici grada, a istovremeno doprinosi atraktivnosti lokacija.

 • pic
  Arhitektura

  Posebne prodavnice

  Prilikom promene namene istorijskih zgrada ili integracije u nestandardne građevinske projekte pronalazimo individualna rešenja. 

 • pic

Želite više informacija?

Vaše pitanje za nas

Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja o našim konceptima prodavnica i posavetovati Vas o individualnim željama. Radujemo se Vašoj poruci!