Posebne prodavniceZa posebne zgrade i lokacije

Individualna rešenjaMisliti izvan uobičajenih okvira

Izgradnja naše mreže prodavnica nam je pokazala, da su za posebne lokacije potrebna individualna rešenja. Mi ne definišemo samo standarde, nego razmišljamo dalje - sa individualnim konceptima planiranja i arhitektonskim rešenjima koja čuvaju identitet jedinstvene lokacije i postojeće strukture zgrada. Svojim konceptima doprinosimo održavanju i razvoju atraktivnosti gradova.

Mogućnosti integracijeProdavnica za posebne zgrade

Reagujemo individualno na postojeća arhitektonska rešenja - bilo da se radi o železničkoj stanici, istorijskoj zgradi ili stadionu – naše prodavnice uklapamo u postojeći koncept i prilagođavamo zgrade široj slici kako bismo stvorili pravu dodatnu vrednosti. Na pitanja specifična za lokaciju dajemo konkretne odgovore i brinemo se o tome da naši potrošači kao i obično uživaju u kupovini.

ArhitekturaPosebne prodavnice

Prilikom promene namene istorijskih zgrada ili integracije u nestandardne građevinske projekte pronalazimo individualna rešenja. 

Vredno očuvanjaNovi impulsi

Očuvanje istorijskih zgrada daje na vrednosti slici grada, a istovremeno doprinosi atraktivnosti lokacija.

Vaše pitanje za nasŽelite više informacija?

Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja o našim konceptima prodavnica i posavetovati Vas o individualnim željama. Radujemo se Vašoj poruci!

Kontaktirajte nas